חמאת בוטנים-בננה חצי פרדו
אם יש לכם שמנת כבדה, חמאת בוטנים שמנת, ליקר אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסדינים קרקר גרהם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרקר גרהם כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: חמאת בוטנים-בננה חצי פרדו, חמאת בוטנים חצי פרדו, ו חמאת בוטנים קרמל חצי פרדו.
הוראות
הכן את הקרום: לרסס 9-by-5-אינץ מחבת כיכר מתכת עם ספריי בישול קו עם ניילון נצמד, עוזב 2 אינץ ' מעל לכל הצדדים; לרסס את לעטוף פלסטיק. טוחנים היטב את הבוטנים ואת הקרקרים במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והדופק המומסים עד לשילוב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן להכניס למקרר.
הפוך את הגלידה: להביא 2 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר על חום בינוני. ממלאים קערה במי קרח.
לטאטא את החלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, מחית בננה, ליקר אגוזי לוז ומלח בקערת מתכת גדולה.
מניחים את הקערה על הסיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים) ו לטאטא עד מעובה, 8 עד 10 דקות.
הסר את הקערה מהסיר והכניס את מי הקרח כדי להתקרר.
לנצח את השמנת הכבדה ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר עם מיקסר עד הקרם פשוט מחזיק פסגות נוקשות (לא overbeat). בעדינות לקפל את הקרם לתוך פודינג בננה.
מחממים את חמאת הבוטנים במיקרוגל עד רך, על 20 שניות; בואו להתקרר מעט.
זרקי כפיות של חמאת הבוטנים לתוך קרם הבננה וקפלי עד שתערבלי.
מורחים את התערובת על הקרום במחבת, מכסים בניילון נצמד וקופאים עד המשרד, לפחות 9 שעות. הרם מתוך המחבת באמצעות ניילון לעטוף לחתוך לפרוסות 1 אינץ'.