חמאת בוטנים ופודינג ג'לי
מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, חמאת בוטנים * צ'יפס, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים וריבה פודינג צ'יה, חמאת בוטנים ג'לי פודינג זרעי צ' יה, ו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים] (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שזה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה וקרם. בעדינות לקפל את הענבים, בוטנים שבבי חמאת בוטנים. כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות ומעל כל אחד עם ענבים שלמים.