קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

חמאת בוטנים ופיצה ג'לי

חמאת בוטנים ופיצה ג'לי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו חמאת בוטנים ופיצן ג'לי. מתכון ללא חלב זה משרת 1 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 413 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם בננה, תוספת גלידת פאדג'של סמוקר, מאפין רב דגנים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 49%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חמאת בוטנים, ג'לי, בננה ופיצה מרשמלו קלויה, חמאת בוטנים וג'לי קאפקייקס, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי ... עם ג' לי צ'יה תות-ריבס.

הוראות

1
פיצול טוסט מאפין אנגלית.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
2
מורחים חמאת בוטנים משני צידי המאפין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
מורחים או סוחטים פירות מורחים על חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
למעלה עם פרוסות בננה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
5
מזלפים ציפוי פאדג ' חם מחומם לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6
מפזרים קוקוס, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.