חמאת בוטנים-כריכי מרנג שוקולד
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 15 . מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אבקת סוכר, סוכר מגורען, קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד חמאת בוטנים מקצפת, חמאת בוטנים מלוחים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו כריכי חמאת בוטנים שוקולד מדיסנילנד.
הוראות
מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית; מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות או עד כמעט נמס, ערבוב עד חלקה. מגניב לגמרי.
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה; מאובטחים בנייר מיסוך. לנפות יחד 1/3 כוס אבקת סוכר וקקאו.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. להגביר את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף סוכר מגורען ולאחר מכן תערובת קקאו, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
להוסיף 1/2 כוס תערובת ביצה לבן שוקולד נמס; לנצח רק עד מעורבב.
הוסף תערובת שוקולד לתערובת הביצה הלבנה הנותרת, והכה רק עד מעורבב.
זרוק 30 תלוליות על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 225 במשך 1 שעה ו 15 דקות. לכבות את התנור; מרנג קריר בתנור סגור 1/2 שעות או עד יבש. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
מערבבים חמאת בוטנים ושאר החומרים, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מורחים על 1 כפית של תערובת חמאת בוטנים על הצדדים השטוחים של 15 מרנג, העליון עם מרנג הנותרים.