קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד

חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ללא גלוטן חמאת בוטנים חטיפי שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°;. גריז 8x8x2 אינץ ' פאן עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז חום, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים עד אור ורך, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ומכים היטב בין כל תוספת. עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה. הפעל שוב את המיקסר והמשיך להכות עד שהתערובת קלה, רכה וכמעט לבנה. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים מרכיבים יבשים, הופכים מיקסר לנמוך וממזגים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
תוסיף שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6
מערבבים עד רק בשילוב.
7
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד ברים נפוחים, חום זהוב, ובוחן עוגה מעוניין במרכז הברים יוצא עם כמה פירורים לחים, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר. כאשר מקורר, לחתוך לתוך 12 ברים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות