חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ללא גלוטן חמאת בוטנים חטיפי שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד עם ציפוי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°;. גריז 8x8x2 אינץ ' פאן עם ספריי בישול nonstick.
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז חום, עמילן תפוחי אדמה, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים עד אור ורך, כדקה אחת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ומכים היטב בין כל תוספת. עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה. הפעל שוב את המיקסר והמשיך להכות עד שהתערובת קלה, רכה וכמעט לבנה. כבה את המיקסר.
מוסיפים מרכיבים יבשים, הופכים מיקסר לנמוך וממזגים לשלב.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים עד ברים נפוחים, חום זהוב, ובוחן עוגה מעוניין במרכז הברים יוצא עם כמה פירורים לחים, על 35 דקות.
מניחים מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר. כאשר מקורר, לחתוך לתוך 12 ברים.