קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

חמאת בוטנים-עוגת בננה

חמאת בוטנים-עוגת בננה
מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 518 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך את כל המטרה קמח, חלבונים ביצה, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן), חמאת בוטנים בננה עוגה, ו חמאת בוטנים בננה עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא כדי להירגע. מקלפים וחותכים בננות דק ומניחים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים סוכר, מים, שעועית וניל ומיץ לימון, והופכים את החום לגבוה. מבשל, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הסוכר הוא מומס תערובת רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, לפחות 20 דקות. בשלב זה להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness; מקום כמות קטנה של ריבה על הצלחת והמקום במקפיא. אפשר להירגע, ולאחר מכן לבדוק runniness. חזור על כל 5 דקות עד ריבה הוא עבה. מיד להסיר מחום לגרד ריבה לתוך קערה ערבוב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים במקרר להתקרר, ואז לגרד לתוך מיכל אטום. תניח בצד.
4
הפוך את העוגה: להגדיר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים לתחתית גיליון אפייה מצופה בחמאה בגודל 18 על 13 אינץ'. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים, וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ואחריו וניל, גירוד מקצף קערה ביסודיות בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים קמחים, סודה לשתייה ומלח ומקציפים או מנפים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מערבבים חלב חמאה ומים חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים את המיקסים היבשים והרטובים למרכיבים המוקרמים בתוספות חלופיות, מתחילים ומסתיימים ביובש ובגירוד יסודי בין התוספות.
10
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן להתפשט באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני גלישת פלסטיק וקירור לפחות 30 דקות. עוגה עשויה להיות העליון כיפה לא אחיד בשלב זה, זה נורמלי צריך לחזור עם הקירור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
כדי להרכיב את העוגה, לחתוך שלושה עיגולים 6 אינץ ' מתוך העוגה קרוב למרכז ככל האפשר.
14
הסר כל עוגה סביב העיגולים ולשמור שאריות עבור זוטות או חטיפים. עם מרית קיזוז גדול, בזהירות להפריד את תחתית השכבות מן הקלף. אם העוגה היא עדינה מדי בשבילך לזוז בביטחון, צמרמורת במקרר או במקפיא עד מוצק יותר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
15
הסר שכבה אחת ללוח עוגה או צלחת ולהפיץ עם ריבת בננה באופן שווה וכל הדרך לקצה, בשכבה 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. למעלה עם שכבה נוספת וחזור. לאחר העוגה מורכבת, לעבור למקרר. (ראה הערה לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ריבהריבה
1
מערבבים חלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר או מיץ לימון, ווניל בקערה של מיקסר לעמוד מצויד. להשעות קערה מעל מים רותחים, לטאטא כל הזמן ביד, עד הסוכר מתמוסס תערובת הוא קצפי מעט חם למגע. לעבור מיקסר מצויד מצורף whisk ולהקציף במהירות הגבוהה ביותר לפסגות נוקשות, על 1 דקה. בנדיבות לגבש כמות גדולה של מרנג על גבי עוגה להתפשט באופן שווה סביב למעלה ולמטה הצדדים של עוגה. המשך להוסיף מרנג לצדדים להחליק עד מכוסה לחלוטין, ואז אפילו למעלה. אם אתה רוצה, להעביר קצת מרנג הנותרים שקית צנרת או שקית Ziploc עם או בלי קצה כוכב צינור 8 נשיקות או שושנות באופן שווה סביב היקף העליון. מילוי מרכז העליון עם שברירי או בוטנים,אם תרצה. כאשר חיתוך, הקפד לנגב את הלהב של הסכין שלך עם מגבת לחה בין חתכים כדי לשמור על הציפוי מסודר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o