חמאת בוטנים-עוגת בננה
מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 518 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך את כל המטרה קמח, חלבונים ביצה, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן), חמאת בוטנים בננה עוגה, ו חמאת בוטנים בננה עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא כדי להירגע. מקלפים וחותכים בננות דק ומניחים בסיר.
מוסיפים סוכר, מים, שעועית וניל ומיץ לימון, והופכים את החום לגבוה. מבשל, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הסוכר הוא מומס תערובת רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, לפחות 20 דקות. בשלב זה להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness; מקום כמות קטנה של ריבה על הצלחת והמקום במקפיא. אפשר להירגע, ולאחר מכן לבדוק runniness. חזור על כל 5 דקות עד ריבה הוא עבה. מיד להסיר מחום לגרד ריבה לתוך קערה ערבוב בינוני.
מניחים במקרר להתקרר, ואז לגרד לתוך מיכל אטום. תניח בצד.
הפוך את העוגה: להגדיר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F.
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים לתחתית גיליון אפייה מצופה בחמאה בגודל 18 על 13 אינץ'. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים, וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ואחריו וניל, גירוד מקצף קערה ביסודיות בין תוספות.
מערבבים קמחים, סודה לשתייה ומלח ומקציפים או מנפים יחד.
מערבבים חלב חמאה ומים חמים.
מוסיפים את המיקסים היבשים והרטובים למרכיבים המוקרמים בתוספות חלופיות, מתחילים ומסתיימים ביובש ובגירוד יסודי בין התוספות.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן להתפשט באופן שווה עם מרית קיזוז גדול.
אופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת ואופים עד שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי, 10 עד 15 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני גלישת פלסטיק וקירור לפחות 30 דקות. עוגה עשויה להיות העליון כיפה לא אחיד בשלב זה, זה נורמלי צריך לחזור עם הקירור.
כדי להרכיב את העוגה, לחתוך שלושה עיגולים 6 אינץ ' מתוך העוגה קרוב למרכז ככל האפשר.
הסר כל עוגה סביב העיגולים ולשמור שאריות עבור זוטות או חטיפים. עם מרית קיזוז גדול, בזהירות להפריד את תחתית השכבות מן הקלף. אם העוגה היא עדינה מדי בשבילך לזוז בביטחון, צמרמורת במקרר או במקפיא עד מוצק יותר.
הסר שכבה אחת ללוח עוגה או צלחת ולהפיץ עם ריבת בננה באופן שווה וכל הדרך לקצה, בשכבה 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. למעלה עם שכבה נוספת וחזור. לאחר העוגה מורכבת, לעבור למקרר. (ראה הערה לעיל.)
מערבבים חלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר או מיץ לימון, ווניל בקערה של מיקסר לעמוד מצויד. להשעות קערה מעל מים רותחים, לטאטא כל הזמן ביד, עד הסוכר מתמוסס תערובת הוא קצפי מעט חם למגע. לעבור מיקסר מצויד מצורף whisk ולהקציף במהירות הגבוהה ביותר לפסגות נוקשות, על 1 דקה. בנדיבות לגבש כמות גדולה של מרנג על גבי עוגה להתפשט באופן שווה סביב למעלה ולמטה הצדדים של עוגה. המשך להוסיף מרנג לצדדים להחליק עד מכוסה לחלוטין, ואז אפילו למעלה. אם אתה רוצה, להעביר קצת מרנג הנותרים שקית צנרת או שקית Ziploc עם או בלי קצה כוכב צינור 8 נשיקות או שושנות באופן שווה סביב היקף העליון. מילוי מרכז העליון עם שברירי או בוטנים,אם תרצה. כאשר חיתוך, הקפד לנגב את הלהב של הסכין שלך עם מגבת לחה בין חתכים כדי לשמור על הציפוי מסודר.