קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

חמאת סקווש מייפל ספייס (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo)

חמאת סקווש מייפל ספייס (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo)
אם יש לך סירופ מייפל, מקלות קינמון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רוטב קרמל ללא חלב וזהב נוזלי (Paleo, vegan & מעודן ללא סוכר), לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני), ו חמאת בוטנים שוקולד שיבולת שועל (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים חצאי דלעת סקווש על תבנית אפייה גדולה עם הצד לחתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הוסף כמה כפות של מים מסוננים לתחתית (זה יוצר קיטור כפי שהוא צולה).
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
4
מניחים פיסת קלף על הדלעת, ואז מכסים בנייר אלומיניום וחותמים סביב קצוות תבנית האפייה. צולים את הדלעת במשך 60 דקות או, עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג. להפריש עד מגניב מספיק כדי handle.In בינתיים לחמם את סירופ מייפל עם מקל קינמון, חצוי וגרוטאות שעועית וניל כוכב אניס בתחתית סיר בינוני ולהביא לרתיחה. לכסות, לכבות את החום ולתת להחדיר בזמן טבחים סקווש. לאחר הדלעת הוא מקורר מסננים את סירופ מייפל חדורים לתוך קערה של מעבד מזון שומר את כל התבלינים.לגרוף את בשר סקווש ולהוסיף אותו לסירופ מייפל החדור בקערה של מעבד המזון .
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סכין קילוףסכין קילוף
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הקרקע קינמון, ציפורן ומיץ לימון מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר יחד עם כל התבלינים שמורים.מביאים לרתיחה ומפחיתים את החום; מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך, מתערבבים לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד לעובי (זה עלול להתיז כך לפקוח עין על זה).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום; מצקת לתוך צנצנת (אני משאיר את כל התבלינים שם כך שהם יכולים להמשיך להקנות טעם לאחר צורם אבל אתה יכול לדוג אותם עכשיו אם אתה מעדיף). כיסוי; תן מגניב לטמפרטורת החדר ולאחסן במקרר במשך כמה שבועות או במקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת