חמאת עשב המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך טרגון, פילה דגים, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה דג צלוי עם חמאת בזיליקום, פילה דגים עם חמאת פירות הדר, ו דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול.
הוראות
1
מערבבים את מיץ לימון, טרגון, עירית והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2
יוצקים על הדגים או אופים או צלייה לטעמך. אתה יכול לאפות ב 350 מעלות F. במשך כ 8 דקות (בהתאם לעובי של הדגים).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.