חמאת קארי-ליים היא ללא גלוטן מנה צדדית. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך להדביק קארי תאילנדי, כורכום הקרקע, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מסעדה בסגנון Kaju קארי / קשיו קארי / Kaju חמאה מסאלה, שעועית חמאה עם חמאה, נענע, וליים מ 'האחים לי צ' רלסטון מטבח, ו תירס קארי ליים בגריל על קלח (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 1 כוס קרם הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר 2 1/2 ליטר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו קרם קארי סיד מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3
מקציפים הנותרים 1/4 כוס שמנת וחמאה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. מקציפים בקארי ליים קרם, 2 כפות בכל פעם. הכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון