קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות9
ציון בריאות23
מגזין

חמאת קוקוס קארי

חמאת קוקוס קארי
מתכון חמאת קוקוס קארי מוכן בסביבות 4 שעות ו -35 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 150 קלוריות. מתאים ל-9 ומחירו 68 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב קוקוס, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. מתכונים דומים: דלורית קוקוס קארי, דלורית וקארי קוקוס, ו קוקוס קארי דלורית מרק.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו גזר ובצל בשמן עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכר החום, קארי, שום, קינמון, ג ' ינג ' ר ומלח. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
ב 3-או 4-קראט. סיר איטי, שלב את תערובת דלעת החמאה, המרק, חלב הקוקוס, האורז והגזר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת דמורגנזון שנין בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -44 דולר.
שמורת דמורגנזון שנין בלאן
שמורת דמורגנזון שנין בלאן
מופע זה עוצר לבן מציג ניחוחות שופעים של פרח לבן, פרי אבן, דבש וטוסט המתפרצים לטעמים מפוארים של אגס, פריחת תפוז, קרמל ותבלינים. זהו יין ברמה עולמית המציע איזון מבריק בין פירות שופעים וחומציות חדה, מעוררת תיאבון.