חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת תפוחים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני מגיש 30 . מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש שיני הקרקע, allspice, מים, וסוכר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טוסט צרפתי חמאה תפוחים רול עם חמאת תפוחים קרם גבינה טבילה רוטב # AppleButterSpin, לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, ו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו.
הוראות
חותכים את התפוחים לרבעים, מבלי לקלף או לקלף אותם. (רוב הפקטין הוא בליבות וטעם בקליפות).
שים את התפוחים לרבעים לתוך סיר גדול, מוסיפים את החומץ והמים, מכסים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, מבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -20 דקות.
תפוחי פירה ולהוסיף את הסוכר ותבלינים
3 Purée את התפוחים דרך טחנת מזון או chinois: תערובת תפוח מצקת (תפוחים מבושלים ונוזל) לתוך מסננת chinois (או טחנת מזון) ושימוש עיסת כוח העלי מן chinois לתוך קערה גדולה להלן.
מוסיפים סוכר, תבלינים, גרידת לימון ומיץ: למדוד מחית וכתוצאה מכך.
הוסף 1/2 כוס סוכר עבור כל כוס של עיסת תפוחים. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מוסיף קורטוב של מלח, ואת הקינמון, שיני הקרקע, allspice, קליפת לימון ומיץ. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
5 לבשל את תערובת התפוח, ערבוב לעתים קרובות: לבשל את תערובת הסוכר תפוח שנחשפה בסיר גדול, רחב, עבה תחתית על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה. לגרד את החלק התחתון של הסיר בזמן שאתה מערבבים כדי לוודא קרום לא להרכיב בתחתית.
מבשלים עד עבה וחלק (כ 1 עד 2 שעות). קצת כפית קטנה על צלחת צונן (במקפיא) יהיה עבה, לא נוזל.
אתה יכול גם לבשל את פירה על אש נמוכה, ערבוב רק מדי פעם, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן כמו ערבוב מעודד אידוי. (שים לב רחב יותר את המחבת טוב יותר, שכן יש יותר משטח לאידוי.)
כחלופה לבישול stovetop אתה יכול לבשל את פירה שנחשף במיקרוגל, על הגדרת חום בינוני לרתיחה, במשך כ -30 דקות. אם אתה עושה את זה, לפקח על הבישול כל 5 או 10 דקות. מיקרוגלים משתנים בכוחם.
6 לעקר צנצנות שימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים.
אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
יוצקים את חמאת התפוחים לתוך צנצנות חמות, מעוקר חותם. אם אתם מתכננים לאחסן את חמאת התפוחים ללא קירור, הקפד לעקוב אחר נהלי שימורים נכונים.
לפני החלת המכסים, לעקר את המכסים על ידי הצבת אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים. נגב את החישוקים של צנצנות נקי לפני החלת המכסים.
אני משתמש באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי להבטיח חותם טוב.
כמו צנצנות מגניב, אתה צריך לשמוע את המכסים "popping" כפי שהם לאטום את הצנצנות.