קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

חמאת תפוחים

חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת תפוחים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני מגיש 30 . מתכון זה מתוך מתכונים פשוט דורש שיני הקרקע, allspice, מים, וסוכר. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טוסט צרפתי חמאה תפוחים רול עם חמאת תפוחים קרם גבינה טבילה רוטב # AppleButterSpin, לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, ו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו.

הוראות

1
הכנת הפרי
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2
חותכים את התפוחים לרבעים, מבלי לקלף או לקלף אותם. (רוב הפקטין הוא בליבות וטעם בקליפות).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פקטיןפקטין
3
לגזור חלקים פגומים.
4
שלב ראשון של בישול
5
2 לבשל את התפוחים: 
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
שים את התפוחים לרבעים לתוך סיר גדול, מוסיפים את החומץ והמים, מכסים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה, מבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר מהחום.
8
תפוחי פירה ולהוסיף את הסוכר ותבלינים
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
3 Purée את התפוחים דרך טחנת מזון או chinois: תערובת תפוח מצקת (תפוחים מבושלים ונוזל) לתוך מסננת chinois (או טחנת מזון) ושימוש עיסת כוח העלי מן chinois לתוך קערה גדולה להלן.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים סוכר, תבלינים, גרידת לימון ומיץ: למדוד מחית וכתוצאה מכך.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
הוסף 1/2 כוס סוכר עבור כל כוס של עיסת תפוחים. מערבבים כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
מוסיף קורטוב של מלח, ואת הקינמון, שיני הקרקע, allspice, קליפת לימון ומיץ. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
שלב בישול שני
14
5 לבשל את תערובת התפוח, ערבוב לעתים קרובות: לבשל את תערובת הסוכר תפוח שנחשפה בסיר גדול, רחב, עבה תחתית על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה. לגרד את החלק התחתון של הסיר בזמן שאתה מערבבים כדי לוודא קרום לא להרכיב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
מבשלים עד עבה וחלק (כ 1 עד 2 שעות). קצת כפית קטנה על צלחת צונן (במקפיא) יהיה עבה, לא נוזל.
16
אתה יכול גם לבשל את פירה על אש נמוכה, ערבוב רק מדי פעם, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן כמו ערבוב מעודד אידוי. (שים לב רחב יותר את המחבת טוב יותר, שכן יש יותר משטח לאידוי.)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
כחלופה לבישול stovetop אתה יכול לבשל את פירה שנחשף במיקרוגל, על הגדרת חום בינוני לרתיחה, במשך כ -30 דקות. אם אתה עושה את זה, לפקח על הבישול כל 5 או 10 דקות. מיקרוגלים משתנים בכוחם.
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
18
שימורים
19
6 לעקר צנצנות שימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
20
אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
21
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
23
יוצקים את חמאת התפוחים לתוך צנצנות חמות, מעוקר חותם. אם אתם מתכננים לאחסן את חמאת התפוחים ללא קירור, הקפד לעקוב אחר נהלי שימורים נכונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
24
לפני החלת המכסים, לעקר את המכסים על ידי הצבת אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים. נגב את החישוקים של צנצנות נקי לפני החלת המכסים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
25
אני משתמש באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
26
כמו צנצנות מגניב, אתה צריך לשמוע את המכסים "popping" כפי שהם לאטום את הצנצנות.