חמאת תפוחים
חמאת תפוחים היא ללא גלוטן וטבעוני תבלין. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 451 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, חומץ תפוחים, תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף היטב תפוחים. אם הם נראים מרובעים, לשפשף עם מברשת תוצרת. תפוחים אורגניים מומלצים מאז אתה תהיה בישול אותם עם עורות על. רבע התפוחים ולהוסיף אותם לבישול האיטי שלך.
מוסיפים חומץ תפוחים תפוחים וסיידר או מיץ. מבשלים, מכוסים, עד שהתפוחים רכים.
מועכים את התפוחים עם מחית תפוחי אדמה עד פועם היטב. הפעל את עיסת דרך טחנת מזון כדי לתפוס את עורות וזרעים, עובר מחית. אם אין לך טחנת מזון, לחץ על עיסת דרך מסננת.
מוסיפים סוכר חום כהה, סירופ מייפל, קינמון טחון, אגוז מוסקט, allspice ומלח. מבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה, עד חמאת התפוחים מחשיכה והוא מתעטף על כף. התאם מתיקות ותבלינים לפי הטעם. לאחסן במקרר עבור אמבטיה מים monthor יכול במשך 15 דקות ולאחסן במקום קריר, חשוך עד שנה.