חמאת תפוחים לילה
בין לילה חמאת תפוחים היא ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני תבלין. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 147 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, מייס הקרקע, ציפורן הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוח חמאת בוטנים שיבולת שועל לילה, טוסט צרפתי חמאה תפוחים רול עם חמאת תפוחים קרם גבינה טבילה רוטב # AppleButterSpin, ו עוגת תפוחים שיבולת שועל לילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר חשמלי איטי 5 ליטר. מכסים ומבשלים על 10 שעות נמוכות או עד תפוחים הם רכים מאוד.
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה מעל קערה; כפית שליש תערובת תפוח לתוך מסננת. הקש תערובת באמצעות מסננת באמצעות גב כף או מצקת. להיפטר מעיסת נייר. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחים הנותרים. החזר תערובת תפוחים לבישול איטי. לבשל, חשופה, על 1 1 שעות / 2 גבוהות או עד התערובת עבה, ערבוב מדי פעם. כף לתוך קערה; כיסוי להירגע עד שבוע.
מערבבים את כל החומרים בתנור הולנדי. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה או עד תפוחים הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם. מסננים דרך מסננת כמו מתכון מורה בתערובת לחזור צעד למחבת. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני-נמוך 15 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.