חמאת תפוחים מדהימה
חמאת תפוחים מדהימה יכולה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם חומץ תפוחים, מיץ תפוחים, צנצנות שימורים חצי ליטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מאפה תפוחים מדהים, חטיף צ'יפס תפוחים מדהים או כריך, ו בראוניס חמאת בוטנים Keto מדהים.
הוראות
מערבבים תפוחים ומיץ תפוחים בקומקום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום לבשל בבית מבשלים עד תפוחים רכים רגשני, 20 עד 30 דקות.
כפית תפוחים לתוך טחנת מזון ולעבד לתוך מחית תוך השלכת הליבות וקליפות שנותרו בטחנה.
העברת תפוחים בתהליך לבישול איטי.
מבשלים על גבוה עם המכסה עד הלחות מתאדה ואת נפח מפחית על ידי כחצי, לילה עד 24 שעות.
מערבבים סוכר, חומץ תפוחים תפוחים, קינמון, ציפורן, ו allspice דרך מחית התפוחים.
המשך לבשל על גבוה עד תערובת תילים על צלחת צוננת ללא מים מפרידים מן הקצוות, עוד 2 עד 6 שעות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את חמאת התפוחים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים 5 עד 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.