חמוציות כבושות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חמוציות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 942 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. 939 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, חומץ תפוחים תפוחים, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו חמוציות כבושות, סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו ביצים כבושות ורוד מדגדג או יפה ביצים כבושות ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט מים רותחים ושלוש צנצנות ליטר.
מניחים מכסים בסיר קטן של מים ומביאים לרתיחה עדינה.
לשטוף חמוציות ולבחור עבור כל גבעולים או פירות יער רע.
מערבבים חומץ וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מקלות קינמון למלח.
מניחים פירות יער allspice, ציפורן שלמה, פלפל שחור וגרגרי ערער בשקית תבלינים או לקשור אותם באורך של גזה.
לאחר מלח רותח במרץ, להוסיף את חמוציות. מערבבים לשלב ומבשלים במשך 5-7 דקות, עד חמוציות להתחיל פופ ואת המלח חזר לרתיחה מתגלגלת.
כאשר זמן הבישול חלף, להסיר סיר מחום. תוציא את שקית התבלינים ומקלות הקינמון. לשבור מקלות קינמון לשניים ולהניח בצד.
באמצעות כפית מחוררת, חמוציות מצקת לצנצנות מוכנות. מכסים פירות יער עם מי מלח*, משאיר 1/2 אינץ ' headspace.
מניחים קטע מקל קינמון לתוך כל צנצנת.
צנצנת לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 10 דקות.
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ומניחים אותם על מגבת מטבח מקופלת להתקרר. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעות ולבדוק חותמות. כל צנצנות unsealed יש לשמור במקרר.
תן לצנצנות לשבת לפחות 24 שעות לפני האוכל לכל הטעמים להתיישב.
* שמור כל שאריות מי מלח. זה בעצם שיח פירות והוא טעים מעורבב עם מים מוגזים.