קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי

חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי
חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני טרי דורש בסביבה 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . זה עובד טוב כמו תבלין. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', צימוקים, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו טרי תאנה וג'ינג'ר Chutney מן החציל.

הוראות

1
מערבבים את החמוציות, צימוקים, סוכר לבן, סוכר חום, קינמון, זנגביל, שיני ומים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה עד פירות יער להתחיל פופ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל, התפוח והסלרי; ממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה להתעבות, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
העברה למכולה וקריר מעט. מקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים לפרוח.