חמוצים לחם וחמאה אני
לחם וחמוצים חמאה אני ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כורכום הקרקע, מלח גס, מלפפוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.
הוראות
במחבת גדולה, לשלב את הבצל, זרעי חרדל, כורכום וזרע סלרי.
בסיר, לשלב את הסוכר, חומץ ומלח. מביאים לרתיחה.
יוצקים את התערובת הרותחת לתוך המחבת עם תערובת הבצל.
מוסיפים את פרוסות המלפפון. לארוז לצנצנות סטריליות. מקררים במשך 2 שבועות לפני האוכל.