קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

חמוצים ליים

חמוצים ליים
חמוצים ליים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 676 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח, מלפפונים, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. וזה די גרוע. נסו כיצד חמוצים חמוצים חמוצים (חמוצים מקרר כי הוא), החמוצים של אבא, ו חמוץ D. I. Y. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלפפונים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2
שלב פרוסות מלפפון, כבישה סיד, ומים כדי לכסות בסיר nonaluminum; מערבבים היטב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים מלפפונים; לשטוף עם מים קרים, ולחזור stockpot.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הוסף מים קרים טריים כדי לכסות, ולתת לעמוד 1 שעה. חזור על הליך 2 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
לנקז מלפפונים, ולחזור stockpot.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
שלב חומץ הבא 3 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
יוצקים תערובת חומץ על מלפפונים ב stockpot; לכסות ולתת לעמוד 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להביא מלפפונים תערובת חומץ לרתיחה על חום בינוני; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב בעדינות, 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
לארוז מלפפונים לתוך צנצנות חם, מעוקר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
10
יוצקים תערובת חומץ על מלפפונים, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות.
12
תהליך באמבט מים רותחים 5 דקות. מקררים חמוצים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון