אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז לתת מרק תירס- הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו מרק תירס Poblano, מרק תירס Poblano, ו מרק תירס Poblano עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חצאי פלפל צלוי poblano, בצד העור למעלה, על נייר אלומיניום מצופה גיליון אפייה 6 אינץ ' מחום 5 עד 6 דקות או עד פלפל נראה שלפוחיות. מקפלים רדיד אלומיניום על פלפל לאטום, ולתת לעמוד 10 דקות. לקלף פלפל; להסיר ולהשליך זרעים. פלפל קוצצים גס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
להביא תירס מוקרם הבא 4 מרכיבים לרתיחה בסיר 3 ליטר על חום בינוני גבוה, ערבוב תערובת כל הזמן. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מערבבים 1 1/2 כוסות מרק עוף לתוך תערובת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
לטאטא גבינת שמנת רכה ופלפל poblano קצוץ; לבשל, לטאטא לעתים קרובות, 5 דקות או עד גבינת שמנת נמס תערובת מחוממת היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא במרק עוף נוסף, אם יש צורך, כדי להגיע עקביות הרצוי; לקשט, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה