קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

חמישה עשבי תיבול עוף במרינדה עם שום קלוי-רוטב שעועית פאבה, ומחית סלרי ותפוחי אדמה

חמישה עשבי תיבול עוף במרינדה עם שום קלוי-רוטב שעועית פאבה, ומחית סלרי ותפוחי אדמה
עוף במרינדה של חמישה עשבי תיבול עם שום קלוי-רוטב שעועית פאבה, ומחית סלרי ותפוחי אדמה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1520 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך רוזמרין, טימין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית פאווה, שום וקרוסטיני עשבי תיבול, מחית סלרי, תפוחי אדמה ושום קלוי, ו מטבל שעועית פאבה עם שום קלוי ויוגורט.

הוראות

1
מקציפים יחד את שמן הזית, עשבי התיבול והשום בתבנית אפייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים את העוף והופכים לציפוי. מכסים ומניחים למרינדה לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים מחבת מטגן גדולה או מחבת גריל על אש גבוהה עד שרק מעשנים.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צורבים כל עוף משני הצדדים, ומניחים על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מכניסים לתנור ואופים 15 עד 20 דקות, עד שהם מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים ציר ושום קלוי בסיר בינוני ומצמצמים ל -3 כוסות. מסננים לסיר נקי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מקציפים פנימה את החמאה ומיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1
מניחים את הסלריאק ותפוחי האדמה בסיר גדול מלא במי מלח ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים, שוטפים את התבנית ומעבירים את הסלריאק ותפוחי האדמה דרך טחנת מזון לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החמאה, החלב המחומם ומקציפים בכף עץ. כשהתערובת חלקה מתבלים במלח ופלפל ומקפלים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס