חמישה עשבי תיבול עוף במרינדה עם שום קלוי-רוטב שעועית פאבה, ומחית סלרי ותפוחי אדמה
עוף במרינדה של חמישה עשבי תיבול עם שום קלוי-רוטב שעועית פאבה, ומחית סלרי ותפוחי אדמה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1520 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 101 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך רוזמרין, טימין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שעועית פאווה, שום וקרוסטיני עשבי תיבול, מחית סלרי, תפוחי אדמה ושום קלוי, ו מטבל שעועית פאבה עם שום קלוי ויוגורט.
הוראות
מקציפים יחד את שמן הזית, עשבי התיבול והשום בתבנית אפייה רדודה גדולה.
מוסיפים את העוף והופכים לציפוי. מכסים ומניחים למרינדה לפחות 4 שעות או לילה.
מחממים מחבת מטגן גדולה או מחבת גריל על אש גבוהה עד שרק מעשנים.
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צורבים כל עוף משני הצדדים, ומניחים על תבנית.
מכניסים לתנור ואופים 15 עד 20 דקות, עד שהם מבושלים.
מניחים ציר ושום קלוי בסיר בינוני ומצמצמים ל -3 כוסות. מסננים לסיר נקי ומביאים לרתיחה.
מקציפים פנימה את החמאה ומיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את שעועית פאבה ומבשלים 1 דקה.
מניחים את הסלריאק ותפוחי האדמה בסיר גדול מלא במי מלח ומבשלים עד שהם רכים.
מסננים, שוטפים את התבנית ומעבירים את הסלריאק ותפוחי האדמה דרך טחנת מזון לתבנית.
מוסיפים את החמאה, החלב המחומם ומקציפים בכף עץ. כשהתערובת חלקה מתבלים במלח ופלפל ומקפלים פנימה את הפטרוזיליה.