חמישה תבלינים עוף בגריל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, חומץ אורז מתובל, רוטב דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-2 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל עם חמישה תבלינים, עוף שלם שפשף תבלינים בגריל, ו עיסוי תנובה של סנטה פה {בשביל עוף בגריל}.
הוראות
להבקיע את צד העור של כל חתיכת עוף 2-3 פעמים, על 1/8 אינץ עמוק.
לטאטא יחד את המיץ של 1/2 סיד, 1 רוטב דגים כף, שום, 1 חומץ אורז כף, אבקת חמישה תבלינים סינית, 2 כפיות רסק צ ' ילה חם, זנגביל, ורוטב סויה בקערה.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים עוף, מעיל באופן שווה עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 6 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
הסר חצאי עוף מהשקית והעברה לצלחת או תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. חתיכות עוף לטפוח יבש עם מגבות נייר יותר. מילואים תערובת מרינדה בקערה קטנה.
לטאטא יחד את חומץ 1/3 כוס אורז, מיץ של 1/2 סיד, 1 כפית רוטב דגים, ו 1 כפית רסק צ ' ילה חם בקערה קטנה. תניח בצד.
עוף גריל, עור בצד למטה, על הגריל שחומם מראש במשך 2 דקות. הפעל כל חתיכה, מברשת עם תערובת המרינדה שמורות, ולעבור חום עקיף.
גריל, צחצוח עם זיגוג מפנה אי פעם 10-15 דקות, עד משחימים היטב בשר כבר לא ורוד במרכז, על 45 דקות בסך הכל. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם, צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
טפטוף חומץ תערובת מיץ ליים על העוף ומגישים.