חמש-Spice זיגוג תפוחי אדמה מתוקים עם טופי אגוז
חמש-Spice בטטות מזוגגות עם טופי אגוז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 396 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אבקת חמישה תבלינים, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוח-אגוז בטטות, בטטות חמוציות-אגוז, ו חמישה תבלינים פירה בטטות.
הוראות
מורחים את נתחי הבטטה בשתי 9 על 13 אינץ ' מנות אפייה.
מוסיפים 1 כוס מים לכל מנה, מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 25 דקות, עד תפוחי האדמה המתוקים בקושי מכרז.
יוצקים את כל המים הנותרים מן הכלים אפייה.
בסיר קטן, מערבבים את הסוכר החום עם החמאה, אבקת חמישה תבלינים ואגוז מוסקט ומבשלים מעל חום מתון עד שהחמאה נמסה והתערובת מבעבעת, כ 4 דקות.
יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה, מערבבים את המעיל ומתבלים במלח.
אופים במשך כ 10 דקות, צולה כמה פעמים, עד תפוחי האדמה הם במכרז מזוגג יפה.
מפזרים טופי אגוז על תפוחי האדמה ומגישים.