"חמשת כנפי העוף הפלפל של אנדי"
כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן צמחי, פלפלים ושעווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אנדי אנג'ל מזון עוגה-מחווה אנדי גריפית, כנפי עוף פלפל שום, ו מלח ופלפל כנפי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 300 מעלות F (150 מעלות C). מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מבשלים כנפיים בשמן חם במשך 15 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מסננים על צלחת נייר מרופדת במגבת, ולאחר מכן מעבירים לתבנית אפייה רדודה. מטגנים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, הופכים פעם אחת.
ממיסים חמאה בסיר מניות בינוני על אש בינונית. מערבבים ברוטב חריף, שום, חלפיניו, צ 'ילה תאילנדית, habanero, שעווה צהובה, פלפלים צ' ילה אדומים. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל במשך 15 דקות, או עד פלפלים מתרככים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים על כנפיים, הופכים למעיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות נוספות.
בואו מגניב במשך 5 דקות, וליהנות. ודא שיש הרבה מים בהישג יד!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.