חניתות אספרגוס עטופות בבייקון עם עגבניות וגבינת טלג'יו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף חניתות אספרגוס עם עגבניות וגבינת טלג'יו. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את גבינת טלג'יו, קותלי חזיר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: חניתות אספרגוס עטופות פרושוטו ופילו, אספרגוס ספירס עטוף פרושוטו & פילו, ו בייקון עטוף אספרגוס עם גבינת עיזים מתפוררת.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לבשל ומערבבים שום עד ריחני, על 2 דקות.
מערבבים אספרגוס ועגבניות ענבים לתוך השום וטפטוף עם מיץ לימון. המשך לבשל ומערבבים עד אספרגוס מכרז, 5 עד 7 דקות.
לעטוף 3 חניתות אספרגוס עם 1 פרוסת בייקון. חזור עם אספרגוס הנותרים בייקון, מה שהופך 4 חבילות. מסדרים אספרגוס עטוף על תבנית אפייה.
פיזור עגבניות ענבים מבושלות סביב האספרגוס העטוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות, ואז לפזר גבינת טלג ' יו על גבי אספרגוס; להחזיר תבנית אפייה לתנור.
להמשיך לאפות עד בייקון הוא פריך, 5 עד 7 דקות יותר.