קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חסילון (שרימפס) סאטה

חסילון (שרימפס) סאטה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שיפודי במבוק, רוטב סאטי, סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סאטה עוף ושרימפס, שיפודי Satay ירקות (או שרימפס) , ו שרימפס צלוי סאטה עם אפרסקים ובוק צ'וי.