חסילוני פלאו ודגנים
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקצוות את שורשי הסלרי לחתוך את העור (ראה תמונות). חותכים את השורש ל-1/3, ואז מסובבים וחותכים למקלות עבים, ואז חותכים לריבועים גסים. לזרוק את השורשים לתוך סיר של מים מלוחים ומרתיחים עד שהתרכך, על 10 דקות. קבל את הבלנדר שלך ומניחים את השורשים בפנים, יחד עם המניה, הגבינה ו 2 T של שומן בייקון מחבת ה-saute (ראה להלן). דופק עד שאתה מגיע עקביות חלקה. מערבבים אותו סביב ו/או להוסיף מלאי יותר אם התערובת אינה משתפת פעולה. S & P לטעמך.לבשל את הבייקון שלך במחבת מטוגנת. לאחר השחמה שלה, להסיר את הבייקון ולהתפורר.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת.
לטגן עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את השרימפס, רסק עגבניות, קורנית ורוטב חריף. לבשל עד השרימפס הפכו ורוד.
מניחים את החריצים לקערה, מוסיפים שרימפס, בייקון מתפורר וכפיות רבות של רוטב העגבניות.