חסילונים וצדפות עם לינגוויני
אם יש לך קרע בזיליקום, מיץ לימון, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו לינגוויני עם חסילונים., חסילוני מפרץ ישנים עם לינגוויני, ו שרימפס סקמפי לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים כאשר התווית מכוונת.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מלטפים את השרימפס וצדפות להתייבש, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 1/2 כפות חמאה למחבת ומבשלים את השרימפס עד מוזהב בצד אחד, כ -3 דקות. הפעל את השרימפס ולהוסיף מחצית השום; לבשל עד השום הוא ריחני אבל השרימפס עדיין שקוף, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים את הצדפות למחבת ומבשלים עד הזהב בצד אחד, על 3 דקות. הפעל את הצדפות, להוסיף את השום הנותר ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים את מיץ הלימון והיין ומביאים לרתיחה, מגרדים כל חתיכות משחי עם כף עץ. מבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -3 דקות. להחזיר את השרימפס למחבת, ולאחר מכן להוסיף את בזיליקום ואת שאר 2 כפות חמאה; העונה עם מלח ופלפל.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק עם שרימפס, צדפות ורוטב; מקשטים עם פטרוזיליה ולימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.