חסילונים כבושים וחניתות מלפפון
שרימפס כבוש חניתות מלפפון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שרימפס, גרידת לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו שרימפס על מוס אבוקדו מלפפון חמוץ קל עם סלט תפוחים, מלפפון חמוץ, ו מלפפון חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים, שום, עלי דפנה, גרידת לימון וצ ' ילי. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. לחשוף, להוסיף את המלח ולתת למלח להתקרר.
בסיר קטן, לשלב את מיץ לימון וסוכר ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת בחצי.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים רק 1 דקה, ואז לנקז.
מסדרים את חניתות מלפפון סביב הצד של קערת זכוכית גדולה.
שים את השרימפס במרכז ולכסות עם מי מלח.
מניחים צלחת ישירות על שרימפס ומלפפונים ומשקל אותו עם שימורים כדי לשמור על שרימפס ומלפפונים שקועים. מכסים ומקררים בין לילה. מסדרים את השרימפס והמלפפונים על מגש ומגישים.
הפוך קדימה: שרימפס ומלפפונים חייבים להיות בקירור לילה והוגש למחרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אן איימי פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.