חסילונים-שיפודי אננס
שיפודי שרימפס-אננס נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו שיפודי שרימפס אננס, שיפודי שרימפס אננס צ'יפוטלה, ו שרימפס אננס מערבבים ומטגנים (או שיפודים!) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: כ -30 שיפודים מעץ, ספוג במים לפחות 30 דקות (עד 2 שעות)
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. להגדיר מתלה קלייה במחבת אפייה גדולה.
כדי להפוך את המרינדה, יוצקים את רוטב טריאקי בקערה ולאחר מכן לזרוק את זנגביל, סוכר, פלפל אדום מרוסק, מלח, שום, בצל ירוק ומיץ לימון. מערבבים אותו ומניחים אותו בצד.
לאחר מכן, חותכים את האננס לחתיכות על ידי חיתוך החלק העליון, חיתוך הקליפה, חיתוך האננס לפלחי, חיתוך הליבה הפנימית הקשה ולאחר מכן חיתוך הפרוסות לחתיכות. אחסן חצי מהחתיכות במקרר לנשנוש.
מניחים נתח אננס על גבי שרימפס ולאחר מכן לעטוף את כל העניין באחד חצי פרוסות של בייקון. לתקוע שיפוד דרך כל הדבר כך שהוא מחזיק את האננס, שרימפס ובייקון בצורה מאובטחת, ולהניח אותו על המדף במחבת. המשך עם שאר החומרים.
מברשת כל שיפוד בנדיבות עם כמה המרינדה.
צולים את השיפודים במשך 10 דקות.
הסר אותם מהתנור ומברשת עם שכבה שנייה של מרינדה. החזירו את המחבת לתנור וצלו עד שהבייקון רוחש והשרימפס מבושל, כ -15 דקות.
מגישים אותם חמים או בטמפרטורת החדר. אלוהי!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.