חפיסות תפוחי אדמה מתובל בגריל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך בטטות, טימין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו טוסט תפוחי אדמה מתוקים וחבילות נייר חזיר, חבילות שום גבינה בגריל, ו אריזות לסכל עוף חמוץ-מתוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק פרוסות בטטה ופלחי בצל עם שמן זית, טימין, קטשופ, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
הגדר שישה 12 על ידי 14 אינץ ' גיליונות של רדיד אלומיניום כבד חובה (ראה הערות) על הדלפק, צד מבריק למטה. להפיץ את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה בין הסדינים, כפיות למרכז של כל גיליון. מקפלים את הקצה העליון של כל גיליון רדיד למטה על תערובת תפוחי אדמה. Crimp כל הקצוות יחד כדי ליצור חותם הדוק.
הכן את הגריל שלך לחום עקיף (ראה "כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף" להלן). הטמפרטורה בתוך הגריל שלך צריך להיות בין 350 ו 400 (להכניס מדחום ארוך גבעול דרך פתח המכסה למדוד טמפרטורה).
מניחים חבילות על הגריל, חופפים מעט במידת הצורך, ומכסים ברביקיו. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות. אם בישול עם תבלין שפשף עוף צלוי עשן, להוסיף גריל במהלך 30 הדקות האחרונות של בישול (ראה הערות).
בואו מגניב 10 דקות, ולאחר מכן לשרת כל חבילה עם טריז של סיד להשפריץ על הירקות.
כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף.
על ברביקיו פחם: להצית כ 60 בריחים על הברז האש של ברביקיו שלך.
בואו לשרוף עד גחלים מנוקדים באפר, על 25 דקות, ואז לדחוף גחלים לצד אחד ולהניח מחבת טפטוף בצד השני. הגריל מוכן.
על ברביקיו גז: להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לתווך וכבה את המבערים לפי הצורך כדי ליצור אזור חם וקריר לבישול עקיף. הגדר מחבת טפטוף באזור מגניב; להגדיר גריל במקום.