חפרפרת שקדי הודו מעושנת
סמוקי טורקיה שקדים השומה היא ללא גלוטן וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 805 קלוריות, 132 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם חזה הודו, טורטיות תירס, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 73%. מתכונים דומים: מטבל שקדים-תרד מעושן, גלישת הודו מעושנת, ו נקי לאכול המבורגר הודו מתוק ומעושן.
הוראות
מניחים שקדים במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה (בערך 2 1/2 דקות), מגרדים דפנות קערה פעם אחת. הניחו בצד.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
הוסף צ ' ילי אנהיים; לטגן 1 דקה או עד להתרכך.
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 4 דקות או עד שהבצל משחים קלות.
להסיר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה מפחית; לחתוך צ 'יפוטלה צ' ילה במחצית.
מוסיפים 1 חצי צ ' ילה לתערובת הבצל. שמרו את הצ ' ילי שנותר ורוטב אדובו לשימוש אחר.
מוסיפים את העגבניות ואת 6 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך מרק); מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
כפית תערובת לתוך מעבד מזון; תהליך עד חלקה. חזור תערובת למחבת; מערבבים חמאת שקדים וחומץ; לבשל 1 דקה. מערבבים בטורקיה.
מקשטים בכוסברה, אם רוצים.