חצאית בגריל טאקו סטייק עם רוחה סלסה
טאקו סטייק חצאית בגריל עם סלסה רוחה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 761 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, צ'דר, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה, חצאית סטייק טאקו עם רוטב עגבניות צלוי סלסה, ו חצאית עם רוטב סלסה ומרינדה סטייק טאקו רך עם שעועית לבנה מטוגנת מחדש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. לאחר חם, מוסיפים את שמן הזית ומוסיפים את השום, הבצל והפלפלים עד להשחמה רכה וקלה, כ-8 דקות.
מוסיף את אבקת צ ' ילי, וכמה מלח ופלפל ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות עם המיצים שלהם 1/2 כוס מים ומבשלים על נמוך במשך 10 דקות. מתבלים את התערובת עם קמצוץ גדול של מלח וטחינה בריאה של פלפל שחור.
מוסיפים את תערובת העגבניות המקוררת ואת מיץ הסיד למעבד מזון או בלנדר ודופק כמה פעמים, שמירה על חלק מהמרקם.
הסר ושמור 1/2 כוס הסלסה להגשה.
מוסיף את הסלסה הנותרת לתבשיל 13 על 9 אינץ'.
הוסף את סטייק החצאית ולהפוך כדי לוודא שהוא מצופה היטב. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 1 שעה, או עד
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. תוציא את הסטייק מהמקרר ותביא אותו לטמפרטורת החדר בזמן שהגריל מתחמם.
לאחר הגריל חם ומוכן, להסיר את הסטייק ממרינדה סלסה ולנער כל עודף. גריל במשך 4 דקות בכל צד עבור בינוני. תנוח 10 דקות. לעטוף את טורטיות תירס בנייר אלומיניום וחום על הגריל עד חם ורך.
כדי לשרת, לחתוך את הסטייק לחלקים 4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' על פני התבואה.
מגישים את הסטייק פרוס טורטיות תירס חמות, עקף עם סלסה שמורות Guacamole.
חותכים את הסטייק לחתיכות קטנות יותר בגודל ביס. במקום סלסה, העליון טאקו עם עגבניות רומה קצוץ או לרכוש חנות קלה קנה סלסה אדומה. טאקו של למעלה ילד עם צ ' דר מגורר, שמנת חמוצה וחסה קרחון מגורר.
מניחים את האבוקדו בקערה ומחית עם מיץ לימון, בצל, שמנת חמוצה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. מקפלים את העגבניות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.