קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

חציל אפוי עם בשר בקר טחון

חציל אפוי עם בשר בקר טחון
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו חצילים קלים ובשר טחון, מחבת בקר טחון עגבניות חצילים, ו תבשיל חצילים בקר טחון בסיר חרס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים פירורי לחם בקערה עם מספיק מים לכיסוי; מניחים בצד להשרות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל ושום בשמן חם עד שהבקר שחום לחלוטין ולא נותרו נתחים גדולים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מערבבים חציל לתערובת בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהחציל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסננים עודפי מים מפירורי לחם וזורקים לקערה גדולה; מוסיפים תערובת בקר טחון, מחצית מהעגבניות, האורז, תערובת הגבינה האיטלקית, הביצה והבזיליקום. מערבבים את התערובת עד לערבוב אחיד של החומרים, מוסיפים עוד נוזלים מהעגבניות אם יבשים מדי; מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את קליפות החצילים בתערובת ומכניסים לתבנית אפייה גדולה. למעלה עם עגבניות שנותרו לכסות צלחת עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, מסירים נייר כסף וממשיכים לאפות עד שמתחילים להשחים סביב הקצוות, כ -10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®