זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו חצילים קלים ובשר טחון, מחבת בקר טחון עגבניות חצילים, ו תבשיל חצילים בקר טחון בסיר חרס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים פירורי לחם בקערה עם מספיק מים לכיסוי; מניחים בצד להשרות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל ושום בשמן חם עד שהבקר שחום לחלוטין ולא נותרו נתחים גדולים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
(מומלץ: קטלינה)
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מערבבים חציל לתערובת בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהחציל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
אורזו או פסטה בצורת אורז
5
מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסננים עודפי מים מפירורי לחם וזורקים לקערה גדולה; מוסיפים תערובת בקר טחון, מחצית מהעגבניות, האורז, תערובת הגבינה האיטלקית, הביצה והבזיליקום. מערבבים את התערובת עד לערבוב אחיד של החומרים, מוסיפים עוד נוזלים מהעגבניות אם יבשים מדי; מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את קליפות החצילים בתערובת ומכניסים לתבנית אפייה גדולה. למעלה עם עגבניות שנותרו לכסות צלחת עם רדיד אלומיניום.