חציל אפוי עם בשר בקר טחון
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו חצילים קלים ובשר טחון, מחבת בקר טחון עגבניות חצילים, ו תבשיל חצילים בקר טחון בסיר חרס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שים פירורי לחם בקערה עם מספיק מים לכיסוי; מניחים בצד להשרות.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל ושום בשמן חם עד שהבקר שחום לחלוטין ולא נותרו נתחים גדולים, 7 עד 10 דקות.
מערבבים חציל לתערובת בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהחציל רך, כ -5 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר.
מסננים עודפי מים מפירורי לחם וזורקים לקערה גדולה; מוסיפים תערובת בקר טחון, מחצית מהעגבניות, האורז, תערובת הגבינה האיטלקית, הביצה והבזיליקום. מערבבים את התערובת עד לערבוב אחיד של החומרים, מוסיפים עוד נוזלים מהעגבניות אם יבשים מדי; מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את קליפות החצילים בתערובת ומכניסים לתבנית אפייה גדולה. למעלה עם עגבניות שנותרו לכסות צלחת עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, מסירים נייר כסף וממשיכים לאפות עד שמתחילים להשחים סביב הקצוות, כ -10 דקות נוספות.