האוכל הביא לך אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל בגריל ופלפל אדום עם קוסקוס ישראלי, סלט חצילים עם קוסקוס ובזיליקום ישראלי, ו רוטב חצילים ועגבניות עם קוסקוס ישראלי.
הוראות
1
מניחים את מיץ לימון טחינה בקערה גדולה להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טחינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומערבבים לשלב. תוך לטאטא ברציפות, לטפטף לאט ב 2 כפות של שמן זית עד משולב לחלוטין; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיף את הקוסקוס ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר קלוי, על 3 דקות.בזהירות להוסיף את המים (התערובת עלולה לגמגם), מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הקוסקוס הוא במכרז, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לנקז היטב דרך מסננת בסדר רשת. בעוד שעדיין חם, מוסיפים את הקוסקוס לרוטב הטחינה השמורה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טחינה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). בינתיים, מניחים את חצילים ופלפל אדום פרוסות על תבנית אפייה ולשפשף את שני הצדדים עם הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את פרוסות החצילים והפלפל על הגריל ומבשלים, חשופים, מדפדפים באמצע, עד שסימני הגריל השחומים והכהים מופיעים משני הצדדים, כ -6 עד 8 דקות בסך הכל עבור החצילים ו -10 עד 12 דקות בסך הכל עבור הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
העברה ללוח חיתוך.כאשר הירקות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לקוביות קטנות ולהוסיף אותם לקוסקוס.