חציל במרינדה וסלט רקטות
חציל מושרה & סלט רקטות לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo מגישה 4 . אם יש לכם חצילים, רקטה, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חציל קלוי במרינדה של הופווין (חצילים חציל), Cep, רוקט & פרמזן סלט, ו סרטן, אבוקדו וסלט רקטות.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את החציל עם 2 כפות שמן זית תיבול בתוך פח צלייה גדולה צלוי במשך 30 דקות עד זהב ורך.
כאשר מבושל, לזרוק עם חומץ, sultanas ושמן שנותר. לפזר על הרקטה רק לפני ההגשה. ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.