חציל וחומוס לטבול עם נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חצילים וחומוס לטבול עם מנטה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך חומוס, שמן זית, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו חומוס וחצילים קארי עם צ'אטני מנטה, מטבל חציל מעושן, ו מטבל חציל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני); לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 450 במשך 45 דקות, מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
בעוד שום צלוי, במקום חצילים, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה.
הוסף מים לעומק של 1/4 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד מכרז, מגניב 10 דקות.
לגרד עיסת מעורות חצילים; להשליך עורות.
מניחים חצילים, עיסת שום, זרעי שומשום, ושאר החומרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה.