חציל טורקי קלוי עם אגוזי מלך
חציל טורקי קלוי מטבל עם אגוזי מלך עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, חומץ יין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה טורקי שחור עיניים עם רימון, אגוזי מלך ו Zaht, מטבל חציל מעושן, ו מטבל חציל מעושן.
הוראות
פירס את החצילים במזלג חד לשניים או שלושה מקומות (כדי למנוע מהם להתפוצץ) ומניח אותם גבוה ככל שתוכל על צולה V-rack. הגדר מעל להבת גז בינונית-נמוכה או מעל גחלים חמות וגריל, מפנה כשלוש פעמים, 15 דקות לצד, או עד רך לחלוטין העור הוא שחור ושחיף, על 45 דקות בסך הכל. ככל שהחצילים יהיו ארוכים ואיטיים יותר, כך יהיה הקרם יותר. כאשר חצילים לקרוס, להסיר מן הגריל ולתת מגניב מעט.
הסר את העור הצחיח השחור, ולאחר מכן לסחוט בעדינות כדי להסיר כל מיצים. זרוק את המיצים, ולרסק את עיסת purée עם מזלג.בינתיים, גריל הפלפל.
הסר את הפלפל כאשר רך, לכסות עם גיליון פלסטיק ולאפשר להתקרר. גרעין, זרע להחליק את העור. קוצצים בסדר ומערבבים עם החצילים.מחית את השום למשחה עם מחצית האגוזים והמלח במכתש ועלי או מעבד מזון.
מוסיפים את הגבינה, שמן, חומץ, מלח ופלפל, ואת הדופק combine.In קערת הגשה, לשלב את תערובת שום אגוז עם עיסת פלפל חצילים ומערבבים היטב. תקן את התיבול.
מערבבים את הפטרוזיליה ואת אגוזי מלך הנותרים ומפזרים על גבי.
מגישים עם פיתה קלוי עד פרוסות לחם כפרי פריך, או קלוי. ניתן לאחסן, לכסות, במקרר במשך כמה ימים.הערה: כאשר חצילים גדולים קלויים שלמים, ייתכן שתבחין מיצים שחורים מחלחלים מתוך העור. אם זה קורה, מיד לחתוך את החצילים בצד אחד לנקז על לוח מלוכסן בכיור