חציל טחון
חצילים שנטבעו עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 12 . מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שמן זית, אורגנו, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: מחית אפונה טבועה, מטבל אפונה מתוק שנטבע, ו אפונה טבועה.
הוראות
להביא מים 1 אינץ ' ו 2 כפות חומץ לרתיחה בסיר גדול (או מחבת עמוקה עם מכסה). מסדרים חצילים, צד העור למטה, בסל קיטור ומפזרים 1/2 מלח כפית, ואז קיטור, מכוסה, עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
סל העברה לכיור ולתת ניקוז חצילים 5 דקות.
מעבירים חצילים לצלחת עמוקה.
לטאטא יחד שום, אורגנו, פלפל, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 2 כפות חומץ בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
יוצקים רוטב על חצילים בעוד עדיין חם ולתת לרבד בטמפרטורת החדר, מתערבב עם ההלבשה כמה פעמים, 2 שעות.
מפזרים מנטה ופטרוזיליה רק לפני ההגשה.