קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

חציל יפני בזיגוג מיסו (נאסו נו דנגקו)

חציל יפני בזיגוג מיסו (נאסו נו דנגקו)
המתכון היפני חצילים מזוגגים מיסו (Nasu no Dengaku) מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 274 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו חצילים מזוגגים מיסו (Nasu Dengaku), חציל Nasu Dengaku-Miso מזוגג, ו Nasu Dengaku (חציל מזוגג מיסו בגריל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מירין, סאקה, מיסו וסוכר בקערה קטנה ומערבבים במזלג עד לקבלת משחה הומוגנית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לשפשף חצילים על כל המשטחים עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת גריל או מכינים גריל גז או פחם לחום גבוה. חציל גריל, לחתוך בצד למטה עד סימני גריל חרוך מופיעים, על 1 1/2 דקות. סובב 45 מעלות ומבשל עד סימני חשיש משובץ מופיעים, על 1 1/2 דקות יותר. הפוך ולהמשיך לבשל עד מכרז כמעט, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר חצילים לצלחת גדולה ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
התאם מתלה 6 אינץ ' מן האלמנט broiler preheat לחום גבוה. בזהירות להפיץ את זיגוג מיסו על פני השטח לחתוך של כל חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מניחים על תבנית אפייה או מחבת מרופדת בנייר כסף, עם הפנים כלפי מעלה. מטאטאים עד רך לחלוטין זיגוג החל קרמל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
העברה למגש, מפזרים זרעי שומשום ובצלצלים, ומגישים
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.