חציל מוקפץ וטופו
חציל מוקפץ וטופו דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן צמחי, רוטב סויה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: חציל מוקפץ וטופו עם שום וצ'ילי, חציל (חציל) - טופו מערבבים ומטגנים, ו חציל וטופו מערבבים ומטגנים - 4 נקודות.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול על חום גבוה, להוסיף טופו, ולבשל בעדינות, הפיכת טופו מדי פעם, עד השחמה מעט, על 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר טופו לצלחת.
מבשלים שום, חצילים ופלפל בל במחבת עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר ורוטב צדפות ומבשלים עד מחומם דרך, עוד 2 דקות. החזר טופו למחבת ומערבבים בעדינות למעיל.
הסר מהחום ומערבבים עלים בזיליקום.