קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל מטובל (או כל ירק אחר)

חציל מטובל (או כל ירק אחר)
חציל מטוגן (או כל ירק אחר) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 257 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: חציל ממולא ירקות, חציל ממולא ירקות (יום שני ללא בשר), ו ירקות בגריל Flatbreads ממולא קישואים, חציל.

הוראות

1
חותכים את החצילים לפרוסות עבות אינץ'; מלח אותם אם גדול וזמן מאפשר. מחממים התנור ל 93°. הגדר את הקמח, פירורי לחם, וביצים מוכות על צלחות או קערות רדודות אחד ליד השני על הדלפק שלך ויש לי ערימה של קלף או נייר שעווה מוכן. מתבלים את הביצים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
קערהקערה
תנורתנור
2
יש לשטוף ולייבש את החצילים. לדלות את הפרוסות, אחד בכל פעם, בקמח, ואז לטבול את הביצה, ואז לדלות בפירורי הלחם. מחסנית cutlets מצופה בפירורי לחם בין שכבות של נייר שעווה ולאחר מכן להעביר את המחסנית כדי לצנן במקרר לפחות 10 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
שים את השמן ו / או חמאה במחבת עמוקה על התנור ולהפוך את החום בינוני גבוה; כאשר השמן, מוכןעל 177°a קמצוץ של קמח יהיה לרחוש בו. שים כמה פרוסות חצילים; לבשל בקבוצות לפי הצורך, להיות בטוח לא קהל המחבת, הוספת שמן נוסף למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
4
הפוך את פרוסות החצילים ברגע שהם משחימים, ואז לבשל את הצד השני. זמן הבישול הכולל צריך להיות 5 דקות או פחות. כמו כל חתיכה נעשית, להעביר אותו תחילה מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ואז מגש ovenproof, ולהעביר את המגש לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
5
מגישים ברגע שכל החלקים מבושלים, מעוטרים בפטרוזיליה, עם פלחי הלימון בצד.שניצל שורש סלרי.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
CeleriacCeleriac
פטרוזיליהפטרוזיליה
6
ההיסטוריה של צמחונות במרכז אירופה הובילה לתפיסתו של מנה זו, וזה נהדר: שורש סלרי תחליף (או תפוחי אדמה, סלק, או רוטבאגה) עבור החצילים, חיתוך אותו לפרוסות עבות אינץ ' ובישול במשך כ 10 דקות בסך הכל. המשך עם המתכון.חצילים בשומשום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
חצילחציל
רוטבגהרוטבגה
תפוח אדמהתפוח אדמה
זרעי שומשוםזרעי שומשום
סלקסלק
7
וריאציה בסגנון אסיה, thats, נהדר עם כל רוטב טבילה מבוסס סויה : השתמש 2 כוסות של פירורי לחם ו 1 כוס זרעי שומשום עבור החפירה הסופית. החלף חלק מהשמן או החמאה (2 עד 3 כפות) בשמן שומשום.בננות מטוגנות בקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
פירורי לחםפירורי לחם
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שמן שומשוםשמן שומשום
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
8
מתאבן טרופי לחלוטין, צלחת בצד, או קינוח: תחליף 4 או 5 צהוב צהוב בננות עבור חצילים; לקלף לחתוך ישר או אלכסוני בערך אינץ': - פרוסות עבות. השתמש 1 פירורי לחם כוסות 1 כוסות קוקוס מגורר עבור חפירה הסופי.דלורית מטוגנת בדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
פירורי לחםפירורי לחם
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
חצילחציל
דגניםדגנים
9
החלפת חלק או כל פירורי הלחם עם גרגרי הקרקע מוסיפה טעם אגוזים: תחליף על 2 קילוגרמים קלופים פרוס butternut סקווש עבור החצילים. השתמש 3 כוסות שיבולת שועל טחון או שעורה במקום פירורי לחם לדלות הסופי.טבעות בצל מטוגנות, יעילות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
שעורהשעורה
דגניםדגנים
בצלבצל
שיבולת שועלשיבולת שועל
10
ציפוי פשוט של קמח עושה עבור טבעת בצל קצת פחות פריך ופשוט באמת; אלה עושים לקישוט פנטסטי מדי: תחליף 2 בצל פרוס דק עבור החצילים. להשמיט את פירורי הלחם והביצים; לדלות את טבעות הבצל רק קמח ומטגנים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;