חציל ממולא בסגנון לבנוני
חציל ממולא בסגנון לבנוני יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, מרק עוף, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו חציל ממולא בסגנון לבנוני, חציל ממולא בסגנון לבנוני, ו חצילים לבנונים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
חלול החוצה כל חציל עם קאטר מלון כדור, עובד מהחלק התחתון ומשאיר על 1/3 בשר חצילים אינץ לאורך קירות פנים.
יש לשטוף אורז במסננת מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מטגנים צנוברים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לקערה. בצל מטוגן ושום, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.
להעביר תערובת בצל 1/2 כוס לקערה עם צנוברים.
מוסיפים מלאי, עגבניות, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל למחבת ומבשלים, חשוף, תוך מילוי חצילים.
מוסיפים אורז, בשר, allspice, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל לקערה עם תערובת בצל ומערבבים היטב עם הידיים.
דברים חצילים עם תערובת בשר, להיזהר לא לארוז בחוזקה (אורז יתרחב במהלך הבישול).
להעביר חצילים ממולאים למחבת עם רוטב עגבניות ומבשלים, מכוסה, פונה בזהירות פעם אחת, עד אורז מבושל דרך, 50 דקות עד 1 שעה (לחתוך 1 במחצית כדי לבדוק).
אם הרוטב מימי, להעביר חצילים לצלחת ורוטב להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להתאים תיבול במידת הצורך. להחזיר חציל ממולא לרוטב. לסחוט לימון על צלחת ומפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.