חציל מתובל
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? חציל חריף יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שום, חזיר הקרקע, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חציל מתובל, חציל מתובל, ו חציל מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים רוטב בקערה קטנה; מערבבים היטב.
עם מקלף ירקות, להסיר רצועות 1 אינץ 'של עור חצילים, משאיר רצועת 1 אינץ' של העור בין לבין.
חותכים את החצילים לרביעיות לאורך, ולאחר מכן לחתוך כל קטע לרוחב לחתיכות 3 אינץ'.
יוצקים מספיק שמן לתוך סיר 2 ליטר למלא 3 אינץ'.
חום מעל חום בינוני עד 350 מעלות F. עמוק מטגנים את אצוות חצילים עד חום זהוב, על 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז היטב על מגבות נייר.
מניחים ווק על חום גבוה עד חם.
הוסף 1 כף של שמן טיגון עמוק ומערבולת כדי מעיל הצדדים.
מוסיפים את השום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי מיובש ובצל ירוק; מבשלים, ערבוב, עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים בשר טחון ומבשלים, מפרקים חתיכות עם גב כף, עד חום ומתפורר.
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החצילים המבושלים ומערבבים למעיל. לגרוף על מגש חם.
מגישים, מעוטר בכוסברה או בצל ירוק.