קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות
חציל, סקווש, ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שמן זית, סקווש הקיץ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות ודלעת תפוחי אדמה מטוגנים, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו חשיש בשוק החקלאים עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל חצילים במיקרוגל: פרוסות חצילים העונה בקלילות משני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על צלחת גדולה ולהניח שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי. למעלה עם 2 שכבות יותר מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם צלחת גדולה שנייה ומניחים שכבה נוספת של מגבות נייר וחציל על גבי. למעלה עם צלחת גדולה שלישית. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים נדחס בקלות, על 3 דקות (להיזהר, צלחות יהיה חם). לחץ על פרוסות חצילים בחוזקה בין מגבות נייר עד דחוס. שים בצד צלחת גדולה. חזור על צעדים למיקרוגל ולחיצה עד שכל פרוסות החצילים נדחסות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כדי לבשל ביצה בתנור: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש לתנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
פרוסות חצילים מורחות על מגבות בשכבה אחת ומעלה בשכבה שנייה של מגבות נייר. למעלה עם תבנית אפייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
אופים עד פרוסות חצילים נדחסים בקלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהתנור ולחץ על המגש העליון כדי לדחוס פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו מגניב, ואז להעביר חצילים לצלחת גדולה ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון ולהגדיל את החום ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים חצילים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים ומטלטלים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ-3 דקות. חזור לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
12
הוסף 2 כפות נוספות של שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים סקווש ופרוסות קישואים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
14
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
17
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 5 דקות. להחזיר חצילים, קישואים, וסקווש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
כדי להשלים, לחלק את התערובת בין ארבעה מנות בתנור בטוח לתנור. ליצור באר במרכז כל אחד מהם ולשבור ביצה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
אופים עד ביצה בקושי להגדיר אבל חלמון הוא עדיין רך, על 6 דקות. לחלופין, להשאיר את התערובת במחבת גדולה, ליצור ארבע בארות, לשבור ביצה לכל אחד, ואופים עד ביצים בקושי להגדיר אבל חלמונים עדיין רכים, כ 6 דקות. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
מגישים מיד עם רוטב חריף או רסק צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים