קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות
חציל, סקווש, ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שמן זית, סקווש הקיץ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות ודלעת תפוחי אדמה מטוגנים, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו חשיש בשוק החקלאים עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל חצילים במיקרוגל: פרוסות חצילים העונה בקלילות משני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על צלחת גדולה ולהניח שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי. למעלה עם 2 שכבות יותר מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם צלחת גדולה שנייה ומניחים שכבה נוספת של מגבות נייר וחציל על גבי. למעלה עם צלחת גדולה שלישית. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים נדחס בקלות, על 3 דקות (להיזהר, צלחות יהיה חם). לחץ על פרוסות חצילים בחוזקה בין מגבות נייר עד דחוס. שים בצד צלחת גדולה. חזור על צעדים למיקרוגל ולחיצה עד שכל פרוסות החצילים נדחסות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
כדי לבשל ביצה בתנור: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש לתנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
פרוסות חצילים מורחות על מגבות בשכבה אחת ומעלה בשכבה שנייה של מגבות נייר. למעלה עם תבנית אפייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
אופים עד פרוסות חצילים נדחסים בקלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולחץ על המגש העליון כדי לדחוס פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו מגניב, ואז להעביר חצילים לצלחת גדולה ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון ולהגדיל את החום ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים חצילים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים ומטלטלים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ-3 דקות. חזור לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
12
הוסף 2 כפות נוספות של שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים סקווש ופרוסות קישואים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
14
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
17
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 5 דקות. להחזיר חצילים, קישואים, וסקווש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
כדי להשלים, לחלק את התערובת בין ארבעה מנות בתנור בטוח לתנור. ליצור באר במרכז כל אחד מהם ולשבור ביצה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
אופים עד ביצה בקושי להגדיר אבל חלמון הוא עדיין רך, על 6 דקות. לחלופין, להשאיר את התערובת במחבת גדולה, ליצור ארבע בארות, לשבור ביצה לכל אחד, ואופים עד ביצים בקושי להגדיר אבל חלמונים עדיין רכים, כ 6 דקות. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מגישים מיד עם רוטב חריף או רסק צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים