חציל עם ברוסקטה מנטה
חציל עם בריסקטן מנטה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ים, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה חצילים ונענע, ברוסקטה חצילים, ו ברוסקטה חצילים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים חצילים, מלח, פתיתי צ ' ילה ופלפל. מערבבים כדי מעיל עם שמן ולהפוך את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב כל כמה דקות, עד חציל רך, כ 20 דקות.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר וכפית על ברוסקטות.
טפטוף בשמן זית כתית מעולה.