חציל פריך עם רוטב עגבניות חריף
חציל פריך עם רוטב עגבניות חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-140 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, חציל ברוטב עגבניות מתובל, ו גלילי חצילים ברוטב עגבניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מפזרים את פרוסות החצילים עם קצת מלח על כל צד.
מניחים על תבנית אפייה, ומניחים בצד במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, כתם עם מגבות נייר כדי להסיר את הלחות שהצטברה. בינתיים, לנצח את הביצים וחלב יחד בקערת ערבוב; להפריש.
מערבבים את גבינת הפרמזן ונבט חיטה עד בשילוב שווה; להפריש.
טובלים את פרוסות החצילים המיובשים לביצה, מאפשרים לביצה עודפת לטפטף, ואז לוחצים על תערובת גבינת הפרמזן עד שמצופים משני הצדדים. בעדינות לנער את כל גבינת פרמזן עודף, ומניחים את פרוסות חצילים על תבנית אפייה. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש עד רך וזהוב חום, 15 עד 20 דקות. בעוד פרוסות החצילים מתבשלות, מבשלות ומערבבות את רוטב העגבניות ופלפל קאיין בסיר על חום בינוני עד חם. כאשר החצילים נעשים, יוצקים את הרוטב מעל, ומפזרים גבינת מוצרלה לשרת.