קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

חציל פריך עם רוטב עגבניות חריף

חציל פריך עם רוטב עגבניות חריף
חציל פריך עם רוטב עגבניות חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-140 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צ'יפס רטטוי אפוי פריך (קישואים וחצילים) עם רוטב טבילה עגבניות מתובל, חציל ברוטב עגבניות מתובל, ו גלילי חצילים ברוטב עגבניות מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים את פרוסות החצילים עם קצת מלח על כל צד.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
3
מניחים על תבנית אפייה, ומניחים בצד במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, כתם עם מגבות נייר כדי להסיר את הלחות שהצטברה. בינתיים, לנצח את הביצים וחלב יחד בקערת ערבוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מערבבים את גבינת הפרמזן ונבט חיטה עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
נבט חיטהנבט חיטה
5
טובלים את פרוסות החצילים המיובשים לביצה, מאפשרים לביצה עודפת לטפטף, ואז לוחצים על תערובת גבינת הפרמזן עד שמצופים משני הצדדים. בעדינות לנער את כל גבינת פרמזן עודף, ומניחים את פרוסות חצילים על תבנית אפייה. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חצילחציל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד רך וזהוב חום, 15 עד 20 דקות. בעוד פרוסות החצילים מתבשלות, מבשלות ומערבבות את רוטב העגבניות ופלפל קאיין בסיר על חום בינוני עד חם. כאשר החצילים נעשים, יוצקים את הרוטב מעל, ומפזרים גבינת מוצרלה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פלפל קאייןפלפל קאיין
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
חצילחציל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב