חציל Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1295 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני באמת חושב שזה מה שהייתי אוכל לארוחה האחרונה שלי על פני כדור הארץ. זה כל כך פשוט ו, כאשר נעשה נכון, נשגב. אני לא יכול להפסיק לאכול את זה!;
3
לרוטב העגבניות: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל אדום. מבשלים עד הבצל להיות שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לשבור חלק העגבניות כולו לבשל 10 עד 15 דקות על חום בינוני, ערבוב מעת לעת. טעם לתיבול, העגבניות צריך להיות שבור למדי ואת הטעמים באים יחד. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעם כמו שהם צריכים קצת יותר זמן להישבר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
עבור חצילים (שלב זה הוא אופציונלי, להשאיר אותו אם יש לך זמן מוגבל): לסדר את סיבובים חצילים בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
7
מפזרים מלח על שני הצדדים של כל פרוסה ולאפשר לו לשבת במשך כ 1 שעה. המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר. לאחר שעה, לשטוף עם מים קרים לייבש אותם ביסודיות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית, לשלב את פירורי הלחם עם אורגנו ועלי טימין טריים ומתבלים עם מלח ופלפל. לטבול כל פרוסת חצילים בקמח ולנער את כל עודף. לאחר מכן, לטבול בתערובת הביצה, ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסת חצילים. מסדרים אותם בשכבות בודדות על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
9
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, לבדוק עם מדחום ולחכות עד השמן רושם בין 380 מעלות F ו 400 מעלות F). השתמש זוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החצילים למחבת. מבשלים אותם עד שהם זהובים חום, על 2 דקות בכל צד.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להסיר מן השמן ולהעביר גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח כך החצילים יכולים לנקז כמו אחרים לבשל. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני הוספת קבוצה נוספת של פרוסות למחבת.
להרכיב: בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', כפית על 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית. למעלה עם שכבה של חצילים מטוגנים; פרוסות חצילים יכול לחפוף מעט. למעלה עם כ 1/3 של פרוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מפזרים על 1/4 של גבינת פרמזן ופרובולונה. למעלה עם שכבה של עלי בזיליקום קרועים. רוטב כפית ולחזור על שכבות 2 יותר פעמים לעשות 3 שכבות. בסופו של דבר עם המוצרלה הנותרת. בזהירות לחץ על השכבות למטה בחוזקה לתוך המנה פעם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. עבור בראונינג נוסף, לשים את המנה מתחת broiler במשך דקה או שתיים רק לפני ההגשה כדי לקבל עליון זול חום נוסף. אני תמיד מכרסם קצת כי לפני שיתוף זה עם החברים שלי!
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.