קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

חציל פרמז'ן

חציל פרמז'ן
חציל Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1295 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני באמת חושב שזה מה שהייתי אוכל לארוחה האחרונה שלי על פני כדור הארץ. זה כל כך פשוט ו, כאשר נעשה נכון, נשגב. אני לא יכול להפסיק לאכול את זה!;
3
לרוטב העגבניות: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל אדום. מבשלים עד הבצל להיות שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לשבור חלק העגבניות כולו לבשל 10 עד 15 דקות על חום בינוני, ערבוב מעת לעת. טעם לתיבול, העגבניות צריך להיות שבור למדי ואת הטעמים באים יחד. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעם כמו שהם צריכים קצת יותר זמן להישבר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
עבור חצילים (שלב זה הוא אופציונלי, להשאיר אותו אם יש לך זמן מוגבל): לסדר את סיבובים חצילים בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מפזרים מלח על שני הצדדים של כל פרוסה ולאפשר לו לשבת במשך כ 1 שעה. המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר. לאחר שעה, לשטוף עם מים קרים לייבש אותם ביסודיות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית, לשלב את פירורי הלחם עם אורגנו ועלי טימין טריים ומתבלים עם מלח ופלפל. לטבול כל פרוסת חצילים בקמח ולנער את כל עודף. לאחר מכן, לטבול בתערובת הביצה, ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסת חצילים. מסדרים אותם בשכבות בודדות על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, לבדוק עם מדחום ולחכות עד השמן רושם בין 380 מעלות F ו 400 מעלות F). השתמש זוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החצילים למחבת. מבשלים אותם עד שהם זהובים חום, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
להסיר מן השמן ולהעביר גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח כך החצילים יכולים לנקז כמו אחרים לבשל. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני הוספת קבוצה נוספת של פרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
להרכיב: בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', כפית על 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית. למעלה עם שכבה של חצילים מטוגנים; פרוסות חצילים יכול לחפוף מעט. למעלה עם כ 1/3 של פרוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מפזרים על 1/4 של גבינת פרמזן ופרובולונה. למעלה עם שכבה של עלי בזיליקום קרועים. רוטב כפית ולחזור על שכבות 2 יותר פעמים לעשות 3 שכבות. בסופו של דבר עם המוצרלה הנותרת. בזהירות לחץ על השכבות למטה בחוזקה לתוך המנה פעם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. עבור בראונינג נוסף, לשים את המנה מתחת broiler במשך דקה או שתיים רק לפני ההגשה כדי לקבל עליון זול חום נוסף. אני תמיד מכרסם קצת כי לפני שיתוף זה עם החברים שלי!
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, שטף לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים (כ 2 1/2 פאונד)חצילים, שטף לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים (כ 2 1/2 פאונד)5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חופניםבזיליקום טרי, עלים בלבד, קרועבזיליקום טרי, עלים בלבד, קרוע11 כף אורגנו מיובשעלי טימין טרייםעלי טימין טריים6ציפורןשום, מקולף ומגורדשום, מקולף ומגורד11 כף אורגנו מיובשקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה, לחתוך לפרוסות דקותגבינת מוצרלה, לחתוך לפרוסות דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2קילוגרםסן מרזאנו עגבניות שזיף שלמותסן מרזאנו עגבניות שזיף שלמות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרובולונה, מגוררתגבינת פרובולונה, מגוררת11 כף אורגנו מיובשפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורך, עלשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורך, על32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים, חצויים, וחותכים לפרוסות דקותבצלים צהובים, קלופים, חצויים, וחותכים לפרוסות דקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.