חציל קלאסי Rollatini
חציל קלאסי Rollatini עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 295 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, חצילים, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. . וזה די טוב. נסו רולטיני חצילים, רולטיני חצילים, ו רולטיני חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ צמרות וישבנים מחציל.
חותכים כל לפרוסות 6 לאורך, על 1/2 אינץ ' עבה.
מורחים פרוסות על 2 יריעות עוגיות גדולות מרופדות במגבות נייר.
מפזרים פרוסות עם 1/4 כפית מלח, ולאחר מכן להפוך פרוסות מעל ומפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח.
בואו לעמוד 15 דקות, מרפרף פרוסות באמצע הדרך.
חום גריל או מחבת גריל לחום בינוני גבוה. לשטוף במהירות פרוסות חצילים מתחת למים זורמים; לטפוח יבש. לרסס את שני הצדדים עם תרסיס בישול לא מקל. פרוסות גריל עד מתרכך ומסומן היטב, על 4 דקות לכל צד. החזרת פרוסות (לא חופפות) ליריעות עוגיות גדולות (ללא מגבות נייר).
מחממים תנור ל 350 מעלות F ומעילים צלחת אפייה 13x9x2 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick. בקערה קטנה, מערבבים יחד 3/4 כוס של מוצרלה, ריקוטה, חלמון ביצה, תיבול איטלקי ופלפל. מערבבים עד בשילוב טוב.
מחלקים חתיכות פלפל אדום באופן שווה בין פרוסות חצילים, ומניחים אותם על הקצה הרחב של כל פרוסה. מעל כל פלפל עם כף גדושה של מילוי גבינה.
מניחים 1/2 כוס של רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע על החלק התחתון של המנה מוכנה.
מגלגלים פרוסות חצילים, החל בקצה הרחב ומקיף את המילוי.
מקום בצלחת. למעלה עם הנותרים 1 כוס Classico® ארבעה רוטב פסטה גבינה, הנותרים 3/4 כוס מוצרלה וגבינת פרמזן מגוררת.
אופים ב 350 מעלות F במשך 25 דקות.
הסר מתלה חוט מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.