קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
אירועיםסופרבול
מגזין

חציל קלוי אש מזרח תיכוני: Babaganoush

חציל קלוי אש מזרח תיכוני: Babaganoush
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. עם כפית ציון של 97% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט חצילים מזרח תיכוני, סיבובים חצילים מזרח תיכוניים, ו באבא גאנוג'- טבילה חצילים מזרח תיכונית.

הוראות

1
ישנן 2 דרכים לבשל את החצילים. הדרך הראשונה, על הכיריים, היא האהובה עלי כי היא מניבה בבגאנוש בטעם הרבה יותר עשן.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
עבור שיטת stovetop: הפעל 2 מבערים עד מלא מצערת.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מניחים 1 חציל על כל מבער, באמצעות זוג מלקחיים, להפוך כל 5 דקות בערך, עד כל השטח של חצילים חרוך ופריך, על 15 דקות. אל תדאג אם החצילים מאטים קצת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר מן המבער ומניח על צלחת כדי להתקרר.
5
עבור שיטת התנור: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. דקור את החצילים בכל רחבי עם מזלג (זה שומר על החצילים מלהתפוצץ בתנור, אז לא לדלג על שלב זה).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים על תבנית אפייה וצולים עד שהתרככו, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
ללא קשר לשיטת הבישול שתבחר, ברגע שהחציל קר מספיק כדי לגעת עם הידיים שלך, בזהירות לקלף את העור החרוך את החצילים. זרוק את העור. להעביר את הבשר על קרש החיתוך שלך, לחתוך את הגבעול ולהשליך. באמצעות הסכין שלך, לרכך את הבשר עד כמעט חלקה. סקופ לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את מיץ הלימון, טחינה, פטרוזיליה וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טחינהטחינה
10
להקציף יחד וטעם לתיבול. תרגיש חופשי להוסיף עוד מיץ לימון, עוד מלח ופלפל... זה ישתנה בהתאם לגודל של החצילים שלך, ואיך אתה אוהב ' ganoush שלך!
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מגישים עם שבבי פיתה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס