קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

חצילים Antipasto

חצילים Antipasto
חצילים Antipasto דורש סביב 9 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. אם יש לכם רסק עגבניות, חומץ יין, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חצילים Antipasto, חצילים (חצילים) Antipasto, ו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בתבנית אפייה בינונית, מערבבים את החצילים, בצל, שום, פלפל ירוק, פטריות ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
הטבח כיסה 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את תערובת החצילים מהתנור ומערבבים במים, זיתים ממולאים פרוסים ירוקים, מלח, רסק עגבניות, חומץ יין אדום, סוכר, בזיליקום, אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
המשך לאפות 30 דקות, או עד שהחציל יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
6
צנן את התערובת במקרר 8 שעה או לילה לפני ההגשה.